REZERVIRAJTE SVOJ KONTEJNER

 

TITAN Containers Colour Logo Transparent

Pokličite nas še danes ali izpolnite spodnji obrazec in poiskali bomo najboljšo rešitev, ki ustreza vašim potrebam.

+385 91 690 0134

 

Self Storage Near You
Your Local Storage Facility  POTREBE ZANESLJIVE, VARNE, UPORABNIKU PRIJAZNE
  Hladna shramba?

  Kontaktirajte nas danes, da izvemo, kako lahko pomagamo.

  Dostavljamo in gradimo hladne rešitve za shranjevanje po vsej Veliki Britaniji. Kratkoročni in dolgoročni najemi s preglednimi cenami in brez skritih stroškov. Izpolnite naš obrazec za poizvedbe ali nas pokličite, da se premaknemo.

  Pokličite nas na 91 6900 134

   

  ODDAJA ULTRA HLADILNIH ZABOJNIKOV

  TITANOVE MOBILNE ULTRA HLADILNICE - REŠITEV ZA HLAJENJE IN SKLADIŠČENJE IZDELKOV S PODROČJA BIOZNANOSTI IN ZNANOSTI O ŽIVLJENJU TER TUNE.

  NOVI ARCTIC ULTRAFREEZER2020 ZA ULTRA HLADNO SKLADIŠČENJE

  Razviti za izpolnjevanje zahtev po ultra nizkih temperaturah za izdelke s področja bioznanosti in znanosti o življenju, vključno s cepivom Pfizer-BioNTech!
  Naš ultra hladilni UltraFreezer z novo zasnovo UltraCold in shranjevanja cepiv vključuje enojna vrata z »za vsak primer« loputo za zasilni izhod, ki je potrebna za varno delovanje hladilnic v mnogih državah.
  Ravna tla, alarm, svetlobni varnostni znaki in notranja razsvetljava so standardne lastnosti. Skladen je z DDP, zato se lahko dobavi z certifikatom DDP.
  Lahko se dobavi tudi z 2 napravama z vgrajenimi dodatnimi deli. Vrata in zasilna loputa so v stranski steni. Z obema delujočima napravama je moč doseči in vzdrževati skoraj -80 °C.

  Za vso dodatno izolacijo in prosto kroženje zraka v zabojnikih smo morali narediti te visoke 8'8".

   Ultrafreezer - TITAN Containers

   

   

  COVID-19 Vaccine Storage Containers Image

  TITAN je uporabljal zabojnike ULTRAFREZER veliko pred potrebo po shranjevanju cepiva Covid-19. Pogosto so bili uporabljeni za skladiščenje izdelkov s področja bioznanosti in znanosti o življenju, pa tudi za skladiščenje zelo dragocene vrste tunov, ki jih je najbolje hraniti na temperaturi -50 °C in -55 °C.

  Get Smartarctic remote monitoring - TITAN Containers

  Daljinski nadzor in nadzor SmartArctic sta vključena v našo paleto izdelkov zabojnikov UltraFreezer in ArcticStore.

  COVID-19 Vaccine Storage Containers Image 2

  VARNO ULTRA HLADNO SKLADIŠČENJE

  Ponudimo lahko popolno, higiensko skladiščenje z minimalnim odstopanjem temperature od nastavljene, za shranjevanje farmacevtskih izdelkov, kot so zdravila, cepiva, ter za tune visoke vrednosti.

  COVID-19 Vaccine Storage Containers Image 3

  ZAGOTAVLJANJE DOBRE HLADNE VERIGE

  Globalno naši zabojniki UltraFreezer zagotavljajo učinkovito upravljanje hladne verige in ohranjajo kakovost izdelkov z našimi vrhunskimi rešitvami hladilnic za shranjevanje z nadzorovano temperaturo.

  COVID-19 Vaccine Storage Containers Image 4

  FARMACEVTSKA INDUSTRIJA, BIOZNANOST IN ZNANOST O ŽIVLJENJU

  Številne interese za hladno verigo, povezane s področji bioznanosti, znanosti o življenju in farmacijo, že oskrbujemo z integriranimi hladilnimi zabojniki z nadzorovano temperaturo ter napravami za hitro hlajenje in zamrzovanje izdelkov.

  Arcticstore Containers Stack - TITAN Containers

  HLADILNI IN ZAMRZOVALNI ZABOJNIKI TER ZABOJNIKI Z ULTRA NIZKO TEMPERATURO ZA SHRANJEVANJE CEPIV SO TUKAJ.

  Poiščite najboljši izdelek ArcticStore za svoje zahteve.

  Arcticstore stack - TITAN Containers

   

  SHRANJEVANJE CEPIV, KI ZAHTEVAJO ZAMRZNJENE ALI HLADNE TEMPERATURE.

  ArcticStores – veliko več kot navadni hladilni zabojniki!
  TITANove 10', 20' in 40' ArcticStores ter večje modularne Arctic SuperStores ponujajo najširšo možno paleto priložnosti z območjem delovanja od -40 °C do +45 °C. ArcticStores zabojnik je zasnovan za varno in zanesljivo shranjevanje vseh vrst izdelkov, je zelo učinkovit in cenovno dostopen za kratko, srednje in celo dolgoročno uporabo kot mobilna hladilnica.
  Hitra dostava, prilagodljivi pogoji, enostavno vzdrževanje čistoče, uporabniku prijazni, varni in 100 % cenovno dostopni - naše hladilnice je treba videti, da bi jim verjeli.

  Ker so 20” modeli zabojnikov standardizirane velikosti, jih je mogoče prevažati s katerim koli klasičnim vozilom za prevoz zabojnikov brez posebnega dovoljenja.

  KAKO DELUJEJO

  Kombinacija inovativnega razmišljanja in najsodobnejše sodobne tehnologije.

  POVEČANA IZOLACIJA.

  Da bi stroj hitro dosegel zahtevano nastavitev in zmanjšal stroške energije za vzdrževanje temperature, je zasnova vključevala precejšnjo dodatno izolacijo na ključnih področjih, ki zmanjšuje pridobivanje toplote.
  POSEBNA MEHANIZACIJA IN OBLIKOVANJE.

  Stroj je rešitev z dvojnim kompresorjem, kjer se temperatura predhodno ohlajenega hladilnega sredstva dodatno zniža pred izmenjavo toplote z notranjim zrakom.

  Tradicionalna polna vrata so bila nadomeščena z enojnimi vrati. To dramatično zmanjša izgubo zraka okoli izoliranih vrat in gumijastega tesnila vrat.

  NIHANJE TEMPERATURE Z ODPIRANJEM VRAT IN MED ODMRZOVANJEM. .

  Neizogibno je, da bo pri odpiranju vrat v zabojniku prišlo do povečanja temperature z veliko bolj vročim zunanjim zrakom, ki vstopa v hladno območje. To je popolnoma neizogibno! Enojna manjša vrata zmanjšajo ta dobiček toplote v primerjavi s tradicionalnimi dvojnimi vrati. Cikli odmrzovanja podobno ustvarjajo toplejši zrak v posodi tik pod stropom. Ker so cepiva običajno dostavljena in shranjena v izoliranih transportnih škatlah, nobeden od teh dogodkov ne bi smel negativno vplivati na temperaturo cepiva.

  Ne pozabite – pri shranjevanju transportnih škatel z vsebnostjo suhega ledu lahko nastane ozračje z visoko vsebnostjo CO2.

  PREVZEMITE NADZOR NAD SVOJIM ARCTICSTORE ZABOJNIKOM S SMARTARCTIC. NADGRADITE ŠE DANES, DA DOBITE POPOLNO IZKUŠNJO ARKTIKE.

  Enostaven dostop od vsepovsod. Doma, v pisarni ali na poti. 24 ur na dan. Predstavljajte si, da lahko spremljate in nadzirate svojo hladilnico ArcticStore z namizja ali naprave, kjerkoli in kadarkoli.

  COVID-19 Vaccine Storage Containers Image 7

  Predstavljajte si, da lahko spremljate in nadzirate svojo hladilnico ArcticStore z namizja ali naprave, kjerkoli in kadarkoli.

  S TITANovoSmartArctic daljinsko spremljanje in nadzor funkcijo lahko do svojega zabojnika ArcticStore dostopate prek varnega, preprostega in uporabniku prijaznega vmesnika. Tukaj lahko spremljate zmogljivost in status, si ogledate dnevniške datoteke, spremenite nastavitve in celo konfigurirate alarmna obvestila.

  COVID-19 Vaccine Storage Containers Image 8

   

  PRIDOBITE VSE PREDNOSTI Z NAŠIM NABOROM IZDELKOV ARCTICSTORE.

  Zabojniki ArcticStores so zasnovani in zgrajeni s poudarkom na maksimalnih uporabniških koristih.

  GLOBALNA RAZPOLOŽLJIVOST
  Hitra dostava, prilagodljivi pogoji, enostaven za vzdrževanje, uporabniku prijazen, varen in 100-odstotno dostopen. Na voljo po vsem svetu in lokalno za prodajo ali za kratkoročni, srednjeročni in celo dolgoročni najem - več kot 200 skladišč po vsem svetu.

  SKLADEN Z DDP
  Zabojniki ArcticStores s hlajenjem TK Magnum plus imajo lahko certifikat DDP. Ponovno certificiranje je potrebno vsake 3 leta. Za certificiranje DDP je treba plačati povezane stroške in pristojbine. Za več informacij se obrnite na lokalno pisarno TITAN.

  ZBIRANJE PODATKOV IN TELEMATIKA
  SmartArctic ponuja preprosto, a učinkovito enotno nastavitev za nadzor in spremljanje vaše enote. Temperatura se zabeleži vsakih 10 minut in izberete lahko poljuben interval, da si ogledate številne vrednosti temperature v grafu.

  VARNO IN HIGIENIČNO
  Zabojnik ArcticStores, zasnovan za varno in zanesljivo shranjevanje vseh vrst izdelkov, je zelo učinkovita in cenovno dostopna mobilna hladilnica za kratko, srednje in celo dolgoročno skladiščenje.

  SODOBNA HLADILNA TEHNOLOGIJA
  Izkoristite vse prednosti s sodobno hladilno tehnologijo. Visoke izolacijske vrednosti in nizki obratovalni stroški. Primerno za vse segmente industrije.

  VSE VELIKOSTI IN VRSTE
  Hladilni, zamrzovalni, hitro zamrzovalni zabojniki ali shranjevanje pri ultra nizkih temperaturah – ArcticStores so popolna rešitev za hlajenje skoraj vseh vrst izdelkov.

  GLOBAL DEPOTS. WORLDWIDE DELIVERIES.

  Take advantage of TITAN's many years of delivering and servicing similar customers. With almost 5000 refrigerated rental units TITAN are market-leaders in the supply of portable cold storage solutions in many countries. Locate Us or

  BOOK NOW

  REZERVIRAJTE SVOJ KONTEJNER ŠE DANES!

  Pokličite nas na 91 690 0134 or request a quote to get started.

  POŠLJITE POVPRAŠEVANJE