REZERVIRAJTE SVOJ KONTEJNER

 

TITAN Containers Colour Logo Transparent

Pokličite nas še danes ali izpolnite spodnji obrazec in poiskali bomo najboljšo rešitev, ki ustreza vašim potrebam.

+385 91 690 0134

 

Self Storage Near You
Your Local Storage Facility  POTREBE ZANESLJIVE, VARNE, UPORABNIKU PRIJAZNE
  Hladna shramba?

  Kontaktirajte nas danes, da izvemo, kako lahko pomagamo.

  Dostavljamo in gradimo hladne rešitve za shranjevanje po vsej Veliki Britaniji. Kratkoročni in dolgoročni najemi s preglednimi cenami in brez skritih stroškov. Izpolnite naš obrazec za poizvedbe ali nas pokličite, da se premaknemo.

  Pokličite nas na 91 6900 134

   

  PREDSTAVLJAMO SMARTARCTIC DALJINSKI NADZOR

  NASTAVITE, NADZORUJTE IN PREJMITE ALARMNA OBVESTILA Z MODEMOM ZA DALJINSKO SPREMLJANJE TITANOVE HLADILNICE ARCTICSTORES

  Smartarctic banner

  Enostaven dostop od vsepovsod. Doma, v pisarni ali na poti. 24 ur na dan.

  Predstavljajte si, da lahko spremljate in nadzirate svojo hladilnico ArcticStore z namizja ali naprave, kjerkoli in kadarkoli.

  S TITANovo funkcijo SmartArctic daljinsko spremljanje in nadzor lahko dostopate do svojega zabojnika ArcticStore prek varnega, preprostega in uporabniku prijaznega vmesnika. Tukaj lahko spremljate zmogljivost in status, si ogledate dnevniške datoteke, spremenite nastavitve in celo konfigurirate alarmna obvestila.

   

  SMART ARCTIC JE TUKAJ

  Prevzemite nadzor nad svojim ArcticStore zabojnikom s SmartArctic. Nadgradite še danes, da dobite popolno izkušnjo Arktike.

   

  Smartarctic
   

  KAKO DELUJEJO

  Kombinacija inovativnega razmišljanja in najsodobnejše sodobne tehnologije.

  Monitor

  SPREMLJANJE

  TITANovi hladilni zabojniki, opremljeni s SmartArctic, lahko pošiljajo operativne podatke, vključno z alarmi in zgodovino temperature.

  Control

  NADZOR

  SmartArctic omogoča uporabnikom upravljanje in nadzor različnih funkcij hlajenja na daljavo. Spremenite nastavljene vrednosti, nastavite alarmna obvestila, sprožite odmrzovanje in še veliko več.

  Download

  PRENESITE

  S SmartArctic je mogoče pridobiti dnevnik iz kontrolorja in ga na daljavo prenesti v kateri koli računalnik ali izvoziti podatkovno datoteko neposredno v Excel.

  Smartarctic

  PRIDOBITE VSE UGODNOSTI

  SmartArctic vam ne prihrani le časa in denarja, temveč doda vrednost vašim dnevnim poslovnim dejavnostim.

  Service

  Vrhunska storitev.

  SmartArctic je vrhunska izbirna plačljiva storitev, ki vam ne prihrani le časa in denarja, temveč doda vrednost vašemu vsakodnevnemu poslovanju.

  24/7

  Kadarkoli. Kjerkoli.

  Preko strežnika Global Monitoring Server lahko do svoje enote dostopate 24 ur na dan, 7 dni v tednu, 365 dni na leto prek varnega spletnega dostopa.

  Save money

  Prihranite denar. Prihranite čas.

  Prihranite čas in zmanjšajte operativne stroške tako, da ekstrahirate dnevnike in jih prenesete na daljavo v kateri koli računalnik s SmartArctic.

  Monitor

  Spremljanje delovanja

  Temperatura se zabeleži vsakih 15 minut in izberete lahko poljuben interval, da si ogledate številne vrednosti temperature v grafu.

  Alarms

  Upravljanje alarmov in obvestil

  Nastavitev in sprejem alarmov v primeru okvar. Določite parametre v sistemu – npr. temperaturo ali vrsto sporočila o napaki.

  Set points

  Konfigurirajte nastavitve

  Zagotovite učinkovito upravljanje hladne verige s posodobitvijo nastavitev hlajenja, kot so nastavitve za ohranjanje kakovosti izdelkov.

  Manual

  Zaženite priročnik

  Odmrzovanje Med delovanjem hladilne enote se glede na nastavljeno temperaturo na spiralnem uparjalniku oblikuje plast ledu. Poskrbite za varnost svojih pridelkov z nadzorom dodatnega odmrzovanja na daljavo.

  Remote

  Diagnostika na daljavo

  Naši inženirji bodo lahko raziskali in diagnosticirali morebitne tehnične okvare, preden vas obiščejo in pregledajo zabojnik, da bi zagotovili optimalno delovanje in minimalne izpade.

  GPS Tracking

  GPS sledenje

  SmartArctic je opremljen z globalnim satelitskim navigacijskim sistemom (GNSS) in natančnimi informacijami o položaju in sledenju zagotavljajo vidnost vaših sredstev ves čas.

  REZERVIRAJTE SVOJ KONTEJNER ŠE DANES!

  Pokličite nas na 91 690 0134 or request a quote to get started.

  POŠLJITE POVPRAŠEVANJE